اطلاعات پایه
اطلاعات پایه زمان انتشار: چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۵:۵۰

  در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی اطلاعات پایه این صفحه باز می شود: 

 

 

واحد شمارش کالا:در این قسمت شما واحدهای شمارش کالا را می توانید تعریف نمایید. به عنوان مثال: عدد، پاکت، کیلوگرم، ورق، بسته و ...

 

 

گروه مشترکین:در این قسمت گروه های مشترکین مورد نیاز در برنامه را می توانید تعریف نمایید. به عنوان مثال: خویشاوندان، همکاران، دوستان، مشترکین درجه 1، اصناف و ...

 

پیشوند ها:در این قسمت پیشوندهایی که در بخش تعریف پرسنل و مشترکین و ... استفاده می شود را می توانید تعریف نمایید. به عنوان مثال: آقای، خانم، سرکار، جناب، میز، آلاچیق، فروشگاه، شرکت و ...

 

توضیحات:در این قسمت توضیحات مورد نیاز در فاکتور و ردیف های فاکتور را می توانید تعریف نمایید. به عنوان مثال: بدون سس، سس تند، بدون خیارشور، بدون گوجه، با نان دوبل، پرداخت به وسیله چک و ...

 

گروه فیش غذا: در این قسمت تعداد گروه فیش های غذایی که در فست فود، رستوران یا کافی شاپ خود احتیاج دارید را می توانید تعریف نمایید. به عنوان مثال: فست فود، دسر و نوشیدنی، آشپزخانه سنتی، آشپزخانه فست فود و ...

 

نکته: اسامی که در هر کدام از بخش ها وارد می نمایید در لیست سمت چپ همان بخش نمایش داده می شود.

 

تذکر: با راست کلیک روی هر کدام از ردیف ها گزینه های زیر نمایش داده می شود.

 

می توانید با انتخاب هر گزینه عملیات مربوط را بر روی ردیف جاری (ردیف انتخاب شده) اعمال نمایید.